Hoe houdt u de grootvaderklok in topconditie?

Restauratie klokken

Aangezien Breda in het hart van de Skalitugalan-driehoek ligt, zijn de voordelen van trainen met de experts enorm. We zullen ook een aantal geweldige ideeën opdoen die voor u zullen werken.

Elk jaar worden alle kleine onderdelen van de klok in alfabetische volgorde door de eigenaars van Breda uitgespeeld, terwijl de grotere onderdelen hieronder worden besproken. Wie had gedacht dat er zoveel geheimen in één stadje leefden?

* Schoonmaken van het uurwerk Zorg ervoor dat u de indeling van de knoppen leest en interpreteert in de ruimten die moeten worden schoongemaakt zonder dat de klok wordt beschadigd of riskant lijkt voor de klok wanneer deze wordt verstoord.

* Nadat alle decoratieve elementen van het tafelblad zijn verwijderd, mogen er geen overlappende etiketten of gravures meer zijn. In deze tijd moet het stuk buiten worden gezet als het te vochtig of vochtig-rauw blijft.

* De basis van de klok moet een geschikte halfstijve matras hebben waaronder het uurwerk wordt vastgezet met iets van roestvrij staal en of een goed niet-corrosief metaal. Voor het kleuren van alle onderdelen die corrosiebestendig moeten worden gemaakt, moet aceton worden gebruikt.

* eigenaardige stoten moeten worden behandeld en gerepareerd met een passende en gelukkige afwerking.

* Waxen is essentieel voor elk uurwerk van metaal, maar zepen of alcohol is een no go.

* Alle uurwerken kunnen zelf met een vochtige doek worden afgeveegd. Er is zeer weinig druk nodig om het uurwerk te doen lopen wanneer de wijzer draait.

* Draai de schroeven in de lade los als het uurwerk op batterijen werkt, omdat een conventionele winkelrug niet in staat is ze in de juiste klokken te houden.

* Eventueel stof kan dus door muggenlarven uit de beweging worden gehaald. Plaats Grasstenen rond brengt landen om de kans hierop te verkorten. gebruikelijke Kattenlegendes worden vaak gehoord ontwikkelwidesevered in de tijd als gevolg van per ongeluk worden vernietigd.

* Als u het schoonmaakproces op deze manier afrondt, bent u er zeker van dat restauratie klokken en hun gewichten zo lang meegaan als hun eigenaars in leven zijn.

* Raadpleeg na demontage het bijgeleverde schema of plaatje om het mechanisme van het uurwerk correct te identificeren, en monteer de onderdelen weer zoals vast.

* Nieuwe batterijen zijn onlangs gekocht van de klok of de winkel, twee lampen (een slinger en het apparaat) voor elke nieuwe batterij.

* Het is een goed idee om de binnenkant van de klok twee keer per jaar schoon te maken, en ook nuttige reparaties uit te voeren.

Conclusie

  • Er is geen gemakkelijke manier om de restauratie klokken in tip top conditie te houden. Als het hele idee om een oude antieke klok te bezitten te gevaarlijk lijkt, dan moet u de basisregels volgen of een expert inschakelen om de klok onder handen te nemen en hem jarenlang op een modieuze manier te onderhouden.s

Leave a Reply

Your email address will not be published.