De beste manier om uw auto te beschermen

 

Steenslag folie

 

 

De beste manier om steenslagschade aan de lak van uw auto te voorkomen is het gebruik van een steenslag folie. Deze beschermer verzegelt de lak onder de lak en beschermt tegen de impact van kleine steentjes die er overheen gaan. Het kan op de auto worden aangebracht als een stand-alone systeem of als een conversiekit. Hoe dan ook, het is een lonende investering voor autobezitters die hun auto willen beschermen zonder dat het veel geld kost.

systemen ter bescherming tegen steenslag

Het beste van deze modellen heeft een lichte tint en is relatief goedkoop. Het heeft een hoge weerstand tegen zouten, zodat het de lak onder alle lichtomstandigheden kan beschermen. Deze lichten zijn een beetje moeilijk te installeren omdat er boorgaten in het dak moeten worden geboord en de standaard dakpunten moeten worden verwijderd. Dit laatste kan omslachtig zijn en de lichten kunnen niet worden verwijderd tot de auto veilig geparkeerd is. Beide zijn goed, maar de installatietijd is sneller met de laatste. Wat de duurzaamheid betreft, bieden ze een goede bescherming gedurende vijf jaar of meer.

steen-chips bescherming Film

Deze folie is waarschijnlijk de beste van het stel. Net als de bescherming recht uit de fabriek, vereist het de minste hoeveelheid werk om te installeren. Verder heeft het een snelle installatietijd van minder dan tien minuten. Zelfs het stuk dat met de film komt is gemakkelijk om op het aftermarket autolak te installeren. Het kan worden verwijderd indien nodig en vervolgens opnieuw geïnstalleerd op de auto met een minimum aan gedoe. Ook de duurzaamheid is goed, want de folie kan meer dan vijf jaar meegaan.

steen-chip film bescherming equivalenten

Deze bescherming is vergelijkbaar met de vorige, maar kost iets meer. De bescherming is ook relatief goedkoop en het beschermt de buitenkant van de auto. Het biedt meer bescherming dan de hierboven genoemde folie terwijl het iets meer kost om op de auto te zetten.

steen-chips bescherming verf

Zelfverwarmende beschermfolie, ook bekend als zelfverwarmende lak, is een verwarmende deken die de auto ook in de winter beschermt. Hoewel u nog steeds dezelfde bescherming krijgt als met de vorige, wordt de folie niet zo gemakkelijk aangebracht en is er minder werk nodig om hem te installeren. Wanneer de folie wordt verwijderd, bent u de warme bescherming kwijt.

Gezien deze drie opties, zou het beste zijn om een combinatie van hen om ervoor te zorgen dat welke bescherming die u koopt is voor u geschikt. Het zal helpen om uw auto schoon te houden, alsmede op zoek naar grote en deze drie dingen zullen helpen om de kosten van de auto bescherming naar beneden te houden.

lees meer:

Auto polijsten Den Haag

Glascoating auto

Leave a Reply

Your email address will not be published.