Interne linkbuilding

Linkbuilding uitbesteden

Interne link building is het proces van het verbeteren van de functionaliteit van uw website door het creëren van een functioneel en intern links systeem. Alle bezoekers hebben een gemeenschappelijk doel. Om snel op de homepage van een site te komen, klikken bezoekers meestal op de knop “Zoeken”. Het doel van interne linking is dat het gebruikers in staat stelt om op de andere pagina’s van een bepaalde website te komen zonder dat ze hoeven te zoeken.

Hier zijn enkele voorbeelden om het concept van interne linkbuilding te illustreren:

Voorbeeld 1

Stel dat mijn bedrijf met de naam “ABC Plumbing Services” een website heeft die $20.000 per jaar oplevert. Als u een expert bent in autoreparatie of remodelleren en het is uw wens om meer bezoeken aan uw website te krijgen dan wat u krijgt, moeten wij u in staat stellen om “een reservering te maken” op de verkeerde pagina. Om dit soort doel te bereiken, is het van het grootste belang dat u in staat zijn om meer bezoekers te krijgen om uw advertenties te zien. Een manier om dit te doen is om links te hebben die verwijzen naar de andere gerelateerde service pagina’s. Dat kunnen pagina’s zijn als Diagnostiek, Collectie en Housesitting. Maak een reservering in Diagnostiek website en laat de links die helpen “maak een reservering” in de juiste pagina brengen u naar de gewenste pagina van uw bezoeker.

Voorbeeld 2

Stel dat er een telefoonnummer is dat bedoeld is om de gebruiker naar de telefoon en het faxapparaat te leiden. Als dat het geval is, moet het op de juiste pagina staan. In voorbeeld één heb ik dit al duidelijk gemaakt. Denk aan een link met de volgende tekst op de pagina: “Bestel Contact Stations Bel 1-800-123-4500”. Het emailadres op de pagina is beslist anders dan dat van de telefoon zelf. Mensen die e-mail gebruiken, geven er altijd de voorkeur aan het e-mail adres rechtstreeks in de browser te typen. Zij houden niet van het invullen van het formulier omdat dit veel tijd kost in vergelijking met het klikken op “Contact stations bestellen”. Zorg ervoor dat uw interne links zorgvuldig zijn gepland, zodat gebruikers gemakkelijk de gewenste pagina kunnen vinden.

Vergeet niet dat alle succesvolle internet marketeers met succes veel webverkeer hebben gecreëerd. Het belangrijkste dat u moet onthouden bij het bouwen van uw site is om alle inhoud in Latijnse druk te hebben. De in code geschreven inhoud moet schoon en leesbaar zijn. U kunt dit bereiken door uw tekst in code te schrijven. Maak het gebruikers van uw website gemakkelijk om toegang te krijgen tot de inhoud op uw website.

 

lees meer

RealGen

Leave a Reply

Your email address will not be published.