Wat te doen als je het talent hebt

zanger gezocht

welkom bij Dyllo Entertainment

Wat moet je doen als je talent hebt en een stel muzikanten kent als je een band voor een project wilt oprichten? In verband hiermee heb je een zanger nodig.

Wij zijn in de business van het zoeken naar nieuwe en opkomende zangeressen en songwriters. Onze studio is altijd op zoek naar gloednieuw en opwindend materiaal van songwriters. Al onze succesvolle zangers komen in eerste instantie naar ons toe en dat is wat we van jou willen.

Je hebt misschien veel liedjes geschreven, maar als je je eigen stem als zanger niet hebt onderzocht en ontwikkeld, kunnen we je niet verder brengen. We zijn altijd op zoek naar iemand die liedjes kan ontwikkelen en creƫren om de muziek van de band te onderscheiden.

Dus, als je hebt besloten om de muziekindustrie in te gaan en je denkt dat je het talent hebt, dan is dit je kans om het aan de wereld te bewijzen. Wij, van Dyllo Entertainment, zijn op zoek naar jonge getalenteerde zangers met audities op 15 september 2011.

Je kunt je informatie voorleggen aan ons media- en webteam. Zij zullen op zoek zijn naar je demo-pakket. Kies een professionele zanger om je te coachen en je demo-pakket voor te bereiden. Het demopakket is de sleutel tot succes. De professionals van ons bedrijf zullen een professioneel demo pakket voor je voorbereiden dat je naar ons kunt mailen.

Om je zangtalent succesvol te laten klinken, zul je je zangvertrouwen en -stijl moeten ontwikkelen. Je moet een unieke zangstijl aanleren en uitvoeren, en je band op een unieke manier vertegenwoordigen.

Probeer meer te headbangen dan te zingen. Zet alles in wat je in je hebt en laat het publiek weten dat je naar hen luistert. Het is heel belangrijk dat je het juiste en passende liedje kiest voor het moment en de podiumprestatie van een superster ontwikkelt.

Je live optreden is even belangrijk. Vergeet niet dat je het hele publiek moet aanspreken. Dit kan alleen worden bereikt als jij en je band dat weten.

Maak van elke gelegenheid gebruik. Als je voor een publiek kunt optreden, zing dan uit volle borst. Je moet anders en uniek zijn. Zorg dat je opvalt en wees bereid om de tent op zijn kop te zetten. Geef je publiek een show die ze zich zullen herinneren.

Lees meer

DJ

Leave a Reply

Your email address will not be published.