Hoe gebruik je een wenkbrauwpotlood

Wenkbrauwen epileren Den Bosch

Wenkbrauwlijn Stijl De wenkbrauwlijn is de strook huid tussen de haarfollikels. Het is totaal verschillend van het haarzakje, omdat de wenkbrauw geen haarwortels heeft, omdat het op de huid zelf ligt. Er is dus geen talgkliertje of haarzakje in de wenkbrauwlijn.

De wenkbrauw is een van de weinige plaatsen op het lichaam waar haar groeit, zij het spaarzaam. Daarom is het een van de donkerste kleuren haar op het lichaam. Als je een lichte huid hebt, zal de kleur van de wenkbrauw lichter zijn. Als je een donkere huid hebt, zal de kleur van de wenkbrauw donkerder zijn. Dit is waarom bruin en zwart zulke populaire kleuren voor wenkbrauwen zijn. Wenkbrauwen worden ook bijgewerkt lichtere kleuren, zoals blond, bruin, en zelfs grijs.

De juiste stijl van wenkbrauwen De juiste stijl van wenkbrauwen is erg belangrijk. Als ze goed gedaan worden, kunnen ze het gezicht omlijsten en vorm en balans geven aan de gelaatstrekken. Verkeerd gedaan, of op strategische plaatsen, kan de wenkbrauw onaantrekkelijk worden en de aandacht afleiden van de rest van de gelaatstrekken.

Wenkbrauwstencils zijn verkrijgbaar in zowel goedkope metalen als dure glitters. Sommige komen voor met comb ins, waarbij het haar op een bepaalde plaats wordt afgeschoren zodat de wenkbrauw wordt getekend. De wenkbrauw mag nooit overdwars worden getekend. De wenkbrauw moet dichter bij de neus worden gebracht, zodat hij goed kan worden verzorgd voor een evenwichtige gelaatstrek.

Hoe gebruik je een wenkbrauw sjabloon of potlood

Wanneer u een wenkbrauwpotlood of -poeder gebruikt, is de juiste techniek de huid voor te bereiden door een wenkbrauwverzegelingsmiddel of een adstringerend middel aan te brengen. Het wenkbrauwpotlood of -poeder moet vervolgens worden gebruikt om de weerbarstige wenkbrauwen met haartjes te omlijnen, waarbij met een borsteltje wordt gesmudderd om te voorkomen dat het te donker of te licht wordt. De streken moeten licht en kort zijn, zodat het in de wenkbrauwen blijft zitten en niet uitsmeert. Het belangrijkste bij het gebruik van een wenkbrauwpotlood is dat je het goed onder controle hebt. Je moet rekening houden met de snelheid van de streken, de hoek van het potlood en de dikte of dunheid van de wenkbrauwhaartjes. Volgens een review van eyepalercils.com geeft het Athena Eyebrow Pencil de juiste hoeveelheid druk om de wenkbrauw geëpileerd, het voorhoofd geëpileerd en de wenkbrauwen geëpileerd op hun plaats te houden.

Als de wenkbrauw te licht is, wordt een tint donkerder dan de gebruikte kleur aangebracht. Als de wenkbrauw te donker is, wordt een tint lichter dan de gebruikte kleur aangebracht. De snelheid van de streken is een andere belangrijke factor. Een snelle veeg zal meestal de wenkbrauwen net bij de twijning houden. Het kan nodig zijn om het wenkbrauwpotlood opnieuw aan te brengen als je de kleur beu bent.

Voor een snelle wenkbrauwbehandeling is epileren een goede optie, omdat het veel langer duurt dan harsen. Epileren is een goede optie. Als iemand zijn hele leven nog nooit zijn wenkbrauwen heeft geëpileerd, is het misschien tijd om er eens over na te denken. s Nachts als al het haar slaapt, is het fijn om het te epileren terwijl ze slapen. Er zijn veel opties voor het epileren van in-ONE EY.

Te veel druk moet worden vermeden. Men moet de druk voelen in het midden van de wenkbrauw of op het borsteltje. Er mag nooit een ruimte tussen de wenkbrauwen zijn. Beweeg het borsteltje naar boven en naar beneden over de wenkbrauw. Krul de wimpers voordat je gaat epileren, zodat de wimpers de haartjes makkelijker kunnen pakken. Epileren na het slapen helpt om de wenkbrauwhaartjes op dezelfde plaats te houden.

Er zijn veel opties voor oogschaduw om uit te kiezen. Nogmaals, een kleur met UV-bescherming en zal de huid niet beschadigen. Kies uw oogschaduw op basis van uw persoonlijke voorkeur. Zo kiest u de kleur die u het beste staat en kunt u die zo vaak veranderen als u wilt.

Het omlijnen van het ooglid is een voordeel van het gebruik van een oogschaduw. Kies een matte tint voor het ooglid en een donkerdere tint van de plooi tot aan het wenkbrauwbot. Dit helpt om de kleur te blenden zodat hij verdwijnt. Een veegvaste formule is perfect voor de feestavond.

Gebruik een wimperkruller voordat je mascara aanbrengt voor meer definitie. Een andere optie is om een borsteltje met een plat uiteinde van een wimperkruller te gebruiken voor de mascara. 9 van de 10 keer! Dit is eenPetite beetje product dat heel goed op je wimpers blijft zitten!

Het spreekt vanzelf dat u in de zomer waterproof mascara of een voedende zonnebrandcrème die geschikt is voor uw ogen, moet gebruiken.

Lees meer

Leave a Reply

Your email address will not be published.