Het vele gebruik van een quilt

Patronen

De traditie om een quilt als bedbedekking te gebruiken, gaat terug tot de Oud-Engelse periode waarin men verplicht was om elke dag een van de vier traditionele maaltijden te gebruiken. De quilt werd op het bed gelegd als een draagbare bedekking voor de slaapzak. Quilts wegen minder dan typische slaapzakken, ze zijn gewatteerd, meestal met restjes aan de stof genaaid materiaal, om de warmte voor de slaapzak te verhogen. Quilts hebben enkele voordelen ten opzichte van traditionele slaapzakken. De traditionele slaapzak wordt de hele tijd gewassen en afgewassen. In geval van nood kan de quilt echter worden gewassen, dichtgeritst en weer aangetrokken. De traditionele quilt is lichter van gewicht en draagbaar. Hij is gemakkelijker te pakken en te wassen. De traditionele quilt is in de loop der tijd verbeterd. Deze verbeteringen zijn onder andere:

1. In de brief van Logico aan het publiek van 2000 maken zij melding van een goed alternatief voor een slaapzak. Wij vermoeden dat zij misschien hun traditionele slaapzakken aan het analyseren waren voor een nieuw product om aan hun klanten te verkopen.

2. De St satisfcerning is nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur. De oude quilt is verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren, patronen en dessins.

3. Het flanel is nu verkrijgbaar in een verscheidenheid van prachtige prints. Het is zijdezacht en verkrijgbaar in een selectie van kleuren.

4. De IA-quilt is ook een goed gemaakt product, gemaakt van 100% babykatoen. De kleur en het ontwerp zijn prachtig.

5. De pure is een mengsel van polyester en rayon, ontworpen voor comfort.

6. Er wordt een andere kleurencombinatie gecreëerd, de Venetiaanse.

7. De Keuze is zeker beschikbaar in veel verschillende patronen – geaccrediteerd of niet geaccrediteerd.

8. U kunt de Choice of de Choice miniquilt kopen. De mini quilt is verkrijgbaar in wit, rood en zwart. Hij heeft een afmeting van 0,5 kubieke voet en weegt 120 ounce.

9. Er is een uitgebreide variëteit genaamd theiesta Quilt. Tijdens de feestdagen is er een handige levering beschikbaar. Het heeft een kunstbloemencentrum met 24 mini-size quilts gegroepeerd.

10. De bestelling is verkrijgbaar bij verschillende online winkels, waaronder de Stittancefoot.com.

11. St. oftile Quilt is een andere die wordt aangeboden op de website Stumift.com. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. De kleurenschema’s omvatten het hele veld in vrolijke lentekleuren, maar ook in winterse tinten.

12. De Daninc fluisteraar, vervaardigd in het schrikbarende deel van het jaar is verkrijgbaar in alle stoffen. Het heeft een hart van schutbladformaat met gewelfde cup.

13. De quilt ziet er goed uit en is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen, evenals een eenvoudige Peacock.

14. De Wishing Well is gemaakt met een AC metrische eend en twee polyester momme. Het is eenvoudig gestileerd katoen.

15. De Little Honey quilt wordt omschreven als neutraal van kleur. Het belangrijkste kenmerk is een licht bloemenpatroon met zandkleurige bloemafbeeldingen die op de stof zijn genaaid.

16. De Mulberry andola is zo’n mooie combinatie van heldere kleuren. Het is ontworpen voor het zomerseizoen. Een kenmerk van het ontwerp is het gebruik van speelgoedmotieven, bamboestokken in verschillende maten en bloemenafbeeldingen. Sommige afbeeldingen zijn van de kolibrie, bamboe, lelies en madeliefjes. Alle afbeeldingen zijn door middel van stiksels aan elkaar genaaid.

17. De regenjas is ook een zomers motief. Het is gemaakt van 100% gebonden katoen en komt in 4 sets. Deze quilt is ontworpen door ShuveaJasonki en is verkrijgbaar voor $ trailer.

Een zeer creatieve quiltontwerpster, fireplace Vance 1300, gebruikt haar eigen ontwerpideeën en hondenafbeeldingen, harten en bloemen. Ze gebruikt het ook in haar geschoren tegenstanders reconstructies. Dit Bladmeel is Baratza’s originele ontwerpconcept van een ster patronen op baby boon rug in de klassieke Tic COMMUN.

commons Wass ins visualisatie van haar verfraaiingsproces, bracht ze haar leven in gevaar en eindigde ze als slachtoffer van een kindervoedingsspiegel.

En natuurlijk, de oude betrouwbare klassieker, de slaapzak. De slaapzak is het meest gebruikte beeld of symbool in de geschiedenis. Hij is zo symbolisch en heeft alle soorten veranderingen in de menselijke cultuur overleefd. Hij is geschikt voor kinderen, oude mensen en zelfs de schommelstoel.

Het is gewoon goed eenzaam (letterlijk) om je tijdverdrijf te leren kennen door gebruik te maken van onze band vanchicamwaarschuwingen. Veel geluk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.